A CAMPUS Autósiskola létrehozását a Debreceni Egyetem Szenátusa és a DE-HÖK közös döntése alapján 2007. augusztus hónapban kezdte el szervezni a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. vezetése. 2007. szeptember 5-én a Nemzeti Közlekedési Hatóság kiadta az engedélyt A1, Akorl., A, B, C, D, C+E, M járművezetői képzésre. Ezt követően lehetőség nyílt a hallgatóknak egyetemi képzésen belül, a tanrendhez illeszthetően a vezetői engedély megszerzésére. A képzésben minőségre és eredményességre törekszünk.

A „Közlekedésbiztonság és Drogprevenció” című tantárgy kidolgozója és oktatója Dr. Bíró Gyula közlekedési szakoktató. E tantárgy speciál kollégiumként is működik, ugyanakkor KRESZ tanfolyam is. A Debreceni Egyetem hallgatói közül a tantárgyat bárki felveheti, és aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel, az a meghatározott képzési költség befizetése esetén vezetői engedélyt is szerezhet. 

A gyakorlati oktatás többféle oktatójárművön történik (Daewo, Suzuki , Soda, Volkswagen golf) a hallgatók időbeosztásához rendkívül rugalmasan alkalmazkodva.

Autósiskolánkat erősítik a több éves tapasztalattal rendelkező férfi oktatóink. 
 


Ügyfélfogadó irodánk a Debreceni Egyetem Főépületében található, könnyen megközelíthető, nem csak az egyetemistáknak.