Automata váltós oktatás!

FIGYELEM!

A képzésünkre jelentkező diákoknak lehetőség nyílik a képzés gyakorlati részét, illetve a gyakorlati vizsgát automata váltós autóval elvégezni!

 

Mégis MIÉRT JÓ automata váltós autóval

vezetni tanulni?

Manuális váltó esetén a gyakorlati oktatás jelentős részét öleli fel az autó megfelelő kezelésének elsajátítása, ebből is az egyik legnagyobb kihívás a sebességváltó helyes kezelése. Az automata váltóval ez a folyamat jócskán lerövidülhet, egyszerűsödhet, jelentősen csökkenhet az autó “lefulladásától” való félelem. Ennek köszönhetően a diák és oktató figyelme fokozottan a forgalmi szituációkra, illetve a KRESZ szabályok alkalmazására összpontosulhat, ezzel is elősegítve a forgalmi vizsga sikeres teljesítését.

Manuális váltóval szerelt autót is vezethetek miután levizsgáztam?

A képzés gyakorlati része, illetve a gyakorlati vizsga automata váltós autóval zajlik. A sikeresen teljesített képzést követően a tanuló gépjármű vezetői engedélyébe korlátozás kerül, tehát manuális váltóval szerelt gépjárművet nem vezethet. DE! Ezt a korlátozást egy egyszeri, manuális autóval teljesített forgalmi vizsgával törölni lehet (nem kötelező újra a teljes tanfolyamot teljesíteni)!

 


Felkeltettük az érdeklődésed? További kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

vagy tekintsd meg árainkat!